Volkswagen verzekering

Welkom op de website voor het afsluiten van je Volkswagen verzekering.

Volkswagen is opgericht in 1937 en het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Maar liefst twee modellen van Volkswagen staan in de top vijf van meest verkochte auto’s. De Volkswagen Golf en Volkswagen Kever.

Volkswagen Kever

Dit is de bekendste Volkswagen en werd tot 1967 typ 1, 1200 of 1300 genoemd naar de motorinhoud in cc’s.  Door de opvallende ronde vorm van de auto werd de auto door het volk Kever genoemd.  Als gevolg daarvan ging de fabrikant deze naam ook gebruiken.
De Volkswagen Kever werd enorm populair in Duitsland en ver daarbuiten. Van 1937 tot 2003 zijn er meer dan 20 miljoen exemplaren geproduceerd.

Volkswagen Golf

De eerste Golf rolde in 1974 van de band, inmiddels is het de meest gebouwde en verkochte Volkswagen ooit. De Volkswagen Golf is de meest geproduceerde auto van heel Europa. Samen met de Ford F-150 en de Toyota Corolla is de Volkswagen Golf de meest geproduceerde auto ter wereld.
In maart 2007 werd de 25 miljoenste Volkswagen Golf geproduceerd, dit was een Golf 5 Sportline met een 1.4 TSI motor. Elke medewerker die aan de auto had gewerkt mocht iets op de auto schrijven.

De Volkswagen Bus

Doordat de Kever al de Type 1 naam had ingenomen. Zijn de VW Bussen bekend onder Type 2, lees meer in onze blog over de VW Bus

 

Heb jij een Golf, Kever of een andere Volkswagen van 15 jaar of ouder die je voor de hobby gebruikt, bereken dan snel en eenvoudig de premie.

Premie VW oldtimer

Wij zijn specialist in oldtimerverzekeringen en autoverzekeringen. Wij bieden een oldtimer verzekering aan tegen een scherpe premie en goede voorwaarden. In de meeste gevallen kun jij bij ons je Volkswagen verzekeren in het voordelige hobbytimertarief als de auto ouder is dan 15 jaar en recreatief wordt gebruikt. Kijk voor de voorwaarden voor deze goedkope volkswagenverzekering op: voorwaarden Volkswagenverzekering

VW oldtimer verzekering voor VW’s vanaf 15 jaar

Heb je een VW Volkswagen vanaf 15 jaar en ouder, die je als tweede auto gebruikt, dus hobbymatig en niet voor woon-werk verkeer. Dan is de VW oldtimerverzekering het voordeligste. Pechhulp is belangrijk, Pechhulp Nederland is standaard meeverzekerd. Ga je de grenzen over met de VW? Dan raden we je de Pechhulp service Europa aan. Voor € 15,- extra heb je Pechhulp Europa meeverzekerd.

Hieronder is een voorbeeld premie voor een VW tussen 15 en 25 jaar oud. Voor Volkswagens die ouder zijn gelden lagere tarieven.

WA€ 127,- max. 5000 km
Beperkt Casco 1,45%Over de taxatiewaarde
Volledig Casco 2,90%Over de taxatiewaarde

 

Premie VW auto

Heb je een Volkswagen jonger dan 15 jaar? Hierboven kun je de premie berekenen voor de VW auto verzekering. Heb je liever een medewerker aan de lijn? We helpen je graag met de beste verzekering voor je Volkswagen.

Premie VW Camper

Heb je een VW Camper? Bereken dan hierboven de premie van de VW Camperverzekering.

de OldtimerVerzekering Volkswagen verzekering