Volkswagen verzekering

Welkom op de website voor het afsluiten van je Volkswagen verzekering.

Wij zijn specialist in oldtimerverzekeringen en autoverzekeringen. Wij bieden een oldtimerverzekering aan tegen een scherpe premie en goede voorwaarden. In de meeste gevallen kun jij bij ons je Volkswagen verzekeren in het voordelige hobbytimertarief als de auto ouder is dan 15 jaar en recreatief wordt gebruikt. Kijk voor de voorwaarden voor deze goedkope volkswagenverzekering op: voorwaarden Volkswagenverzekering

VW oldtimerverzekering voor VW’s vanaf 15 jaar

Heb je een VW Volkswagen vanaf 15 jaar en ouder, die als 2e auto wordt gebruikt, dus hobbymatig en niet voor woon-werk verkeer. Dan hebben we voor jouw VW een oldtimerverzekering met een scherpe premie en goede voorwaarden. Pechhulp bijvoorbeeld vinden we erg belangrijk. Ga je ook de grenzen over met de VW? Dan raden we je de Pechhulp service Europa aan. Voor 15,- extra heb je dit risico ook goed afgedekt als je in het buitenland bent.

Hieronder is een voorbeeld premie voor een VW tussen 15 en 25 jaar oud. Voor Volkswagens die ouder zijn gelden lagere tarieven.

WA€ 127,- max. 5000 km
Beperkt Casco 1,45%Over de taxatiewaarde
Volledig Casco 2,90%Over de taxatiewaarde

 

Hieronder kun je zelf de premie berekenen voor de Volkswagen Verzekering, heb je liever persoonlijk advies? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Premie VW oldtimer

Premie VW auto

Premie VW Camper