Youngtimer verzekering

Heb jij een youngtimer en zoek je een voordelig youngtimer verzekering? Bij de oldtimerverzekering.nl ben je aan het juiste adres.

De youngtimer verzekering heeft zeer aantrekkelijk tarief en een aantal unieke voordelen die je niet snel ergens anders aantreft. De youngtimer is verzekerd in geheel Europa en pechhulp in Nederland is gratis meeverzekerd. Ga je met de youngtimer naar het buitenland? geen probleem. Pechhulp Europa heb je meeverzekerd voor € 15,- extra.

Bereken hieronder de premie voor jouw youngtimer:

premie youngtimer Youngtimer aanmelden

Betrouwbaar en gedegen advies

Wil je profiteren van deze voordelen en van ons aantrekkelijke premie? Sluit dan nu online de youngtimerverzekering af. Uiteraard kun je ons ook bellen. Je krijgt dan meteen een deskundig medewerker aan de lijn die je vragen kan beantwoorden en je kan helpen met het opzeggen van je huidige autoverzekering en het regelen van je nieuwe youngtimer verzekering. Je kunt zelf de dekking uitzoeken. De Youngtimer kun je alleen voor WA dekking verzekeren maar ook uitbreiden met beperkt of volledig Casco dekking. Je kunt daarnaast kiezen of je maximaal 5000 of 8000 kilometers per jaar wilt rijden.

Wil je eerst checken of jouw youngtimer in dit tarief kan: Oldtimer check